• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Galezul Gareth Bale, accidentat de aproape o lună, a reluat vineri antrenamentul, a anunţat clubul spaniol, care speră într-o revenire a galezului pentru meciul din Liga Campionilor împotriva foştilor săi coechipieri de la Tottenham, pe 1 noiembrie.

''Bale a ieşit pe teren şi s-a antrenat singur, pentru a-şi continua procesul de recuperare'', a scris Real pe site-ul său oficial, publicând şi fotografii ale jucătorului făcând exerciţii separat de colegii săi.

Galezul se reface treptat după un ''edem fără ruptură la gamba stângă'', contractat în meciul din Liga Campionilor împotriva Borussiei Dortmund (2-1) pe 26 septembrie, şi nu a mai jucat de atunci, ratând inclusiv ultimele două meciuri din preliminariile Mondialului 2018 cu naţionala Ţării Galilor. Compatrioţii săi au pierdut orice şansă de a ajunge în Rusia după ce au fost învinşi de Irlanda pe 9 octombrie.

Obiectivul atacantului în vârstă de 28 de ani este să fie apt pentru meciul crucial de pe Wembley din Liga Campionilor împotriva lui Tottenham, pe 1 noiembrie, meci care va avea o mare influenţă asupra identităţii echipei care va ocupa primul loc în grupă, cele două formaţii fiind în acest moment la egalitate după meciul egal (1-1) pe care l-au făcut marţi pe Santiago Bernabeu.

''Nu ştiu dacă Bale va fi refăcut'', a declarat scurt antrenorul madrilenilor, Zinedine Zidane, după meciul de marţi seară.

AGERPRES