• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Derby-ul dintre Atletico şi Real s-a terminat la egalitate, 0-0, iar în minutul 19 al partidei de pe Wanda Metropolitano spectatorii au asistat la un gest urât al mijlocașului Angel Correa care l-a lovit cu mingea în cap pe Karim Benzema. Francezul tocmai se dezechilibrase după un duel aerian și a simțit din plin mingea expediadă de adversarul său.

În minutul 19 al partidei de sâmbătă seară de pe Wanda Metropolitano, dintre Atletico și Real, în timp ce urmărea o minge trimisă de Sergio Ramos, Karim Benzema s-a dezechilibrat și a căzut pe teren după duelul aerian cu Juanfran. Mingea a ricoșat până la picioarele lui Angel Correa care a trimis cu sete tocmai în capul fotbalistul francez căzut la pământ.

În jurul arbitrului central s-au repezit mai mulți fotbaliști de la Real Madrid care au cerut în mod insistent ca Angel Correa să încaseze un cartonaș roșu. ”Centralul” Fernandez Borbalana fost însă cât se poate de darnic și l-a scutit pe mijlocașul în vârstă de 22 de ani de orice sancțiune. Din fericire însă, ”Benz” și-a revenit extrem de rapid, chiar dacă a mai avut nevoie de câteva secunde bune pentru a se dezmetici după lovitura dură încasată.