• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

VIDEO FC Barcelona - Las Palmas 3-0. Catalanii au reușit să rezolva ecuția partidei abia în repriza a doua, când Messi a marcat o dublă într-un interval de 7 minute, dar scorul final putea fi mult mai mare.

Unul dintre fotbaliștii care și-a dorit foarte mult să-și treacă numele pe tabela de marcaj a fost Luis Suarez (30 de ani). Uruguayanul a primit o pasă foarte bună pe culoar, din partea lui Messi, în interiorul careului, s-a demarcat foarte bine, a șutat din prima, cam de la 11 metri, dar mingea s-a dus pe lângă bara din dreapta porții lui Chichizola.

Lui Suarez nu i-a venit să creadă, după care pur și simplu și-a rupt tricoul de joc în două. Vizibil furios, pentru faptul că nu mai reușește să marcheze, uruguayanul și-a pus mâinile în cap, după care a plecat deznădăjduit spre banca de rezerve. Era deja minutul 90+2 iar meciul de pe ”Camp Nou”, jucat fără spectatori, era pe final.

2 goluri a marcat Suarez în acest sezon, în timp ce Messi are deja 12 reușite în tricoul blaugrana, în sezonul în curs

VIDEO cu reacția lui Suarez