• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Nike i-a pregătit o nouă pereche de ghete speciale lui Cristiano Ronaldo. The Chapter 5: Cut to Brilliance se numeşte ultimul model de încălţări de fotbal din seria Mercurial Superfly V Series, care va fi purtat de starul portughez.

Ronaldo (32 de ani) a semnat un contract pe viaţă cu producătorul american de echipament sportiv, în valoare de 907 milioane de euro.

Americanii au comparat noile ghete ale lui Cristiano Ronaldo cu cariera cvadruplului câştigător al "Balonului de Aur": "Strălucirea sa de pe teren, precum a unui diamant, a fost sursa de inspiraţie a ghetelor Chapter 5: Cut to Brilliance". Acestea au o grafică inspirată de diamante pe o bază albă care strălucește sub lumini. Suprafața lor include detalii legate de mai multe culori, care imită multitudinea de culori pe care diamantele le reflectă. Pe partea mediană, o siglă CR7 oferă o reprezentare tactilă a graficului diamant, în timp ce tocul oferă o vedere a unui diamant tăiat strălucitor, însoțit de data debutului lui Ronaldo de la Madrid".

NOILE GHETE ALE LUI CRISTIANO RONALDO

Ghete Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo se află la Real Madrid din 2009, atunci când a fost cumpărat de la Manchester United pentru 94 de milioane de euro

397 meciuri a jucat Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid, în toate competiţiile

409 goluri a marcat portughezul pentru "galactici"

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT