• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

UPDATE 21:36: Barcelona a confirmat problemele musculare ale lui Ousmane Dembele şi că francezul de 20 de ani va lipsi trei săptămâni de pe teren.


 

VIDEO Getafe - Barcelona. Minutul 24 al partidei de la Madrid a adus un moment nedorit pentru catalani. Noul star al grupării blaugrana, Ousmane Dembele a suferit o accidentare şi a fost înlocuit.

Fără să fie atins de niciun adversar, francezul de 20 de ani a simţit o înţepătură la coapsa stângă şi s-a întims pe gazon. Medicii au sosit să vadă despre ce e vorba, iar starul venit de la Dortmund a fost nevoit să ia loc pe bancă.

Vestea este una cruntă pentru Valverde, mai ales că Dembele dăduse semne că s-a integrat perfect la Barcelona: a oferit o pasă decisivă chiar la primul meci disputat pe Camp Nou. 

Dacă e vorba de o întindere, Dembele poate lipsi până la trei săptămâni. Dacă e vorba de mai mult, o ruptură, acesta va reveni după cel puţin o lună.

Transferat pe 105 milioane de euro (plus bonusuri care pot duce suma la 150 de milioane de euro), Dembele este, în acest moment, al doilea cel mai scump fotbalist din toate timpurile.

Mbappe îl va depăși abia în vara viitoare, când PSG va plăti 180 de milioane de euro în schimbul său.