• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Italianul Sebastian Giovinco face furori în America, în tricoul lui FC Toronto, pentru care a marcat 22 de goluri în 34 de etape în Major League Soccer. Înainte să ajungă peste Oceanul Atlantic, atacantul supranumit "Furnica Atomică" a fost în discuții chiar cu Barcelona.

În toamnă s-a vehiculat că formația catalană l-ar dori, în cazul în care nu va reuși să îl ia pe Nolito, prima opțiune a lui Luis Enrique, dar Giovinco (28 de ani) a precizat că discuția a avut loc înainte să îi expire contractul cu Juventus, în vara lui 2015.

Atacantul a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în America, unde a fost desemnat cel mai bun jucător din MLS în sezonul său de debut. Pe lângă cele 22 de goluri, italianul a aut și 16 pase decisive.

"Deși pare o minciună, e adevărat că am fost în contact cu Barcelona. Nu a fost nimic concret, dar a existat interes. Sunt foarte mulțumit de decizia pe care am luat-o. Abia aștept să înceapă din nou campionatul. Îmi lipsește Juventus, dar sunt fericit în Canada. Poate că în următorii ani voi regreta această schimbare, dar în acest moment nu se pune problema", a declarat Sebastian Giovinco, potrivit spaniolilor de la As.

23 de meciuri și un gol are Sebastian Giovinco în prima reprezentativă a Italiei, pentru care a debutat în 2011.