• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gareth Bale a ţinut să le mulţumească tuturor fanilor pentru mesajele de susţinere trimise după ce s-a accidentat la glenza dreaptă. Galezul speră să revină cât mai repede pe teren, deşi iniţial s-a speculat că ar putea lipsi până la patru luni.

Partida cu Sporting, din Liga Campionilor, este una de tristă amintire pentru Bale, care s-a accidentat cu ceva mai mult de jumătate de oră rămasă din joc. El a suferit o dislocare traumatică a tendoanelor peroniale de la glezna dreaptă şi medicii sunt rezervaţi în privinţa perioadei de recuperare. Totuşi, se estimează că fotbalistul nu va putea reveni pe teren mai devreme de finalul lui ianuarie.

Starul Realului va fi nevoit să se opereze intervenţia chirurgicală urmând a avea loc marți, la Londra; ea va fi efectuată de celebrul doctor James Calder, sub supravegherea medicilor de la clubul din Madrid, Jesus Olmo și Mikel Aramberri.

Până atunci, Bale îşi ţine piciorul imobilizat, el postând o imagine pe contul personal de twitter. "Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje. Glezna îmi e mai bine, voi face tot ce e posibil să revin pe gazon cât mai repede", au fost cuvintele care au însoţit fotografia.

Internaţionalul galez Bale, transferat de Real Madrid în anul 2013 pentru suma record, în momentul respectiv, de 100 milioane euro, şi-a prelungit contractul până în 2022.

FC Barcelona - Real Madrid, primul El Clasico al acestui sezon, e programat pe 3 decembrie și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.