• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Atletico Madrid şi-a inaugurat superba arenă în meciul cu Malaga, iar primul gol marcat pe stadionul de cinci stele al madrilenilor a fost marcat de Antoine Griezmann, în minutul 61. Aceasta a fost şi singura reuşită a partidei.

Clubul madrilen a programat 12 ore de festivităţi, înainte şi după partida cu andaluzii.

Festivităţile de inaugurare, care au cuprins concerte, întâlniri cu foste glorii şi activităţi pentru copii, au început la ora locală 11.30, pe platforma din apropierea stadionului, şi se vor încheia după meciul programat la 20.45 (ora locală).

Atletico Madrid s-a chinuit cu Malaga la primul meci pe noul stadion Wanda Metropolitano. Oaspeţii au ratat singura mare ocazie a primei reprize prin Borja Baston.

Atletico a început mai decisă partea secundă. Mai întâi, Koke a trecut pe lângă deschiderea scorului. Apoi, Griezmann nu a mai ratat şi şi-a adus echipa în avantaj.

Roland putea egala pe final, însă nu a reuşit să îl învingă pe Oblak. Atletico - Malaga s-a terminat 1-0, iar echipa lui Simeone rămâne la patru puncte în spatele liderului Barcelona.

VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI

Noua casă, Wanda Metropolitano, are o capacitate de 67.703 de locuri şi este a cincea din istoria de aproape 115 ani a clubului.