• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Antoine Griezmann vrea să plece neapărat de la Atletico Madrid şi, potrivit Donbalon, a luat legătura cu cei din conducerea Barcelonei pentru a-i plăti clauza de reziliere.

Francezul de 26 de ani îşi petrece ultimele luni la trupa lui Simeone. Sezonul actual este compromis, iar vârful din Hexagon vrea cât mai repede să meargă la un club unde să se lupte pentru trofee.

Conform Donbalon, părţile sunt foarte aproape de un acord, jucătorul dându-şi ok-ul privind salariul. Mai mult, acesta discută frecvent cu boardul catalanilor, astfel încât să îi fie achitată clauza de reziliere de 98 de milioane de euro din iarnă. Barcelona are lichidităţi, după ce în vară l-a cedat pe Neymar la PSG pentru 222 de milioane de euro. Catalanii l-au adus doar pe Dembele, însă se specula pe seama faptului că jucătorul lui Liverpool, Coutinho, va sosi în cele din urmă pe Camp Nou. Se pare că oficialii s-au reorientat spre Griezmann, un fotbalist care a demonstrat că e perfect adaptat campionatului spaniol.

De notat că Le10Sport a anunţat încă de acum mai bine de o săptămână că Griezmann ar fi ajuns la un acord cu Barcelona. Catalanii i-au oferit un salariu de 20 de milioane de euro.

Atacantul francez de 26 de ani are contract cu Atletico până în 2022. Antoine Griezmann se află încă de la vârsta de 14 ani în Spania: a ajuns la juniorii lui Real Sociedad. Bascii l-au vândut în 2014 la Atletico Madrid pentru 30 de milioane de euro.