• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Cristiano Ronaldo a câștigat premiul de cel mai bun jucător al anului în topul făcut de site-ul goal.com. Podiumul a fost completat de Luis Suarez și de atacantul celor de la Atletico Madrid, Antoine Griezmann.

Internaționalul francez ținteste însă locul de cel mai bun jucător din lume. Griezmann susține că în 2 ani vrea să devină numărul unu.

”Mă bucur să fiu așa bine clasat, sper ca la anul să fiu pe locul doi, iar peste doi ani pe primul loc. Mă bucur că am fost pe podium, după ce am fost numit cel mai bun jucător din La Liga, în sezonul precedent. Asta îmi spune că am avut un sezon bun și că trebuie să o țin tot așa”, a spus Griezmann.

În sezonul precedent, Griezmann a evoluat în 54 de jocuri pentru echipa antrenată de Diego Simeone, în toate competițiile, reușind să înscrie 32 de goluri.

Rugat să facă un top personal al celor mai buni jucători din acest an, atacantul celor de la Atletico l-a pus pe primul loc pe starul Realului.

”Cristiano Ronaldo ar fi pe primul loc, pentru că a obținut două trofee, pe doi Messi, pentru că este unic, iar pe locul trei, Jamie Vardy, pentru titlul câștigat cu Leicester.

Ronaldo și Messi sunt doi monștri ai fotbalului, două legende. Peste 10 ani lume va spune că nimeni nu va mai putea ajunge la nivelul lor. Eu voi încerca să mă apropii cât mai mult de nivelul lor”, a mai spus atacantul.

În acest sezon de La Liga, Griezmann a evoluat în 11 partide pentru Atletico și a înscris e 6 ori.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT