• Tenis WTA, finala de la Cincinnati: Simona Halep - Garbine Muguruza, azi, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 2
  • Fotbal, La Liga, prima etapă, azi: Barcelona - Betis, 21:15, Digi Sport 3, Deportivo - Real Madrid, 23:15, Digi Sport 2

Actualul manager al lui Manchester City a rămas idol pe Camp Nou, după ce între 2008 și 2012 a reușit să cucerească 14 trofee din 19 posibile cu gruparea blaugrana. Dar chiar și așa, tatăl lui Pep exclude varianta revenirii și spune că nu-și vede fiul înapoi pe banca Barcelonei.

Guardiola a obținut succese fără precedent pe Camp Nou, atât ca jucător, cât și ca antrenor în decurs a două decenii cu Barcelona, dar tatăl managerului de 45 de ani nu-l vede să revină la catalani. "Înapoi la Barcelona? Ca să facă ce, să fie băiat de mingi?", a glumit Valenti Guardiola, care a mai spus că ”eu chiar nu-l văd acolo, fie în calitate de președinte sau înapoi pe banca de rezerve. A petrecut momente frumoase cu Barcelona, apoi a plecat, nu văd de ce ar fi bine să se întoarcă. Cred că putem exclude de pe acum ca el să revină ca antrenor".

Barcelona o va întâlni pe Manchester City, miercuri, în Champions League iar începând cu ora 21:45 meciul este LIVE TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.