• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Achraf Hakimi (17 ani) a devenit primul jucător care aparține de Real Madrid și care a jucat pentru naționala Marocului. Tânărul fotbalist, care evoluează în acest moment pentru echipa a doua, este ultimul exemplu al unei lungi liste cu jucători internaționali ce au evoluat în tricoul blanco.

De-a lungul istoriei, Real Madrid a contribuit cu un total de 241 de jucători către echipele naționale din 34 de țări din întreaga lume. Spania, logic, are cea mai mare reprezentare. Indiferent de selecționeri, 122 de jucători de la Real au îmbrăcat tricoul ”Furia Roja”.

Locul al doilea în acest inedit top este ocupat de Brazilia (18), urmată de Argentina (14) și de Franța, cu 10 reprezentanți. În plus, gruparea blanco a mai avut în rândurile sale fotbaliști uruguayeni, danezi, olandezi, columbieni, italieni, ruși și lista poate continua.

Dar, de asemenea pe ”Bernabeu”, au mai jucat portughezi, suedezi, germani.