• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Zinedine Zidane, noul antrenor al lui Real Madrid, nu și-a ascuns niciodată admirația față de belgianul Eden Hazard, starul lui Chelsea Londra. Mereu și-a declarat dorința de a-l vedea îmbrăcând tricoul ”blanco”. Acum, ajuns în postura de a depinde doar de el un eventual transfer al belgianului, Zizou va încerca să-l aducă pe Santiago Bernabeu, cred jurnaliștii spanioli.

Zidane l-a propus de două ori pe Hazard la Real Madrid. Prima dată, în 2011, atunci când își dorea ca belgianul să vină împreună cu Raphael Varane la Madrid. A doua oară, un an mai târziu, când transferul mijlocașului la Chelsea părea iminent, dar Lille încă nu-și dăduse acordul pentru definitivarea operațiunii.

Odată ajuns pe banca lui Real Madrid, zvonurile privind un transfer al mijlocașului de 25 de ani au început să capete amploare.

Hazard a fost unul dintre jucătorii intrați în conflict cu Jose Mourinho, situație care a dus în cele din urmă la debarcarea portughezului de la echipa londoneză. Înainte de plecarea lui ”The Special One”, Hazard deja transmisese semnale că vrea să plece. Real Madrid părea a fi mereu destinația sa preferată.

Cu motivația la Chelsea pierdută, Hazard ia în continuare în calcul o schimbare de club. Cum interesul lui Zidane nu pare să se fi diminuat, e posibil ca belgianul să fie una din mutările de răsunet de pe piața transferurilor în această iarnă.