• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid vrea cu orice preț să aducă un atacant de top! Tot mai nemulțumiți de evoluțiile lui Karim Benzema, cei de la Real s-au decis asupra vârfului care va veni pe Bernabeu în vara anului viitor.

"Sunt sigur că Icardi va merge anul viitor la Real și îl va înlocui pe Benzema", este anunțul-șoc făcut de Daniele Massaro, fostul jucător al lui AC Milan și în prezent comentator al canalului "Premium Sport".

Real s-a orientat spre Icardi după ce madrilenii au fost refuzați de Harry Kane, care își dorește să continue în Anglia, în tricoul lui Tottenham Hotspur.

Sub contract cu Inter până în 2021, Mauro Icardi are o cotă de piață de 50 de milioane de euro. Atacantul lui Inter este al doilea marcator în Serie A TIM, cu 13 goluri, argentinianul fiind depășit doar de vârful lui Lazio, Ciro Immobile.

Mauro Icardi a fost luat de Inter în 2013, de la Sampdoria, pentru suma de 13 milioane de euro. De când a ajuns la Inter, jucătorul de 24 de ani a marcat 91 de goluri în 159 de partide, bifând și 23 de assist-uri.

Argentinianul este dorit și de Bayern, iar misiunea Realului nu se anunță una ușoară. În acest moment, clauza lui Icardi este de 110 milioane de euro, iar Inter vrea să o aducă la 150 de milioane de euro după ce Arsenal și Chelsea au dat de înțeles că doresc și ele să-l transfere pe sud-american.