• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

VIDEO Barcelona - Real 1-3. Primul El Clasico al sezonului, din turul Supercupei Spaniei, a oferit o imagine de colecție în tribunele stadionului Camp Nou: un suporter a alăturat tricourile celor două cluburi, inscripționate cu numele vedetelor Messi și Cristiano Ronaldo.

Un fan asiatic nu a știut ce parte să își aleagă și a purtat un tricou format din câte o jumătate a tricourilor ambelor echipe: unul al Barcelonei, cu numele și numărul lui Messi pe spate și unul al lui Real Madrid, aparținându-i lui Cristiano Ronaldo.

Doar Messi a fost titular duminică seară, în timp ce Cristiano Ronaldo, venit după o vacanță prelungită la pregătiri, a început ca rezervă pe Camp Nou.

Messi a înscris golul de 1-1, în minutul 77, din lovitură de la 11 metri.

VIDEO Golul lui Messi

Ronaldo a intrat în minutul 58, a marcat al doilea gol al Realului cu un șut superb în minutul 80 și a fost eliminat două minute mai târziu, pentru cumul de cartonașe galbene.

VIDEO Golul lui Cristiano Ronaldo

Returul din Supercupa Spaniei, Real - Barcelona, se joacă în noaptea de miercuri spre joi (16-17 august), la ora 00:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.