• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Neymar a sosit în cantonamentul echipei catalane cu toate că la scurt timp a demarat la bordul mașinii personale. Nu a asistat la antrenament și doar le-a transmis jucătorilor de la Barcelona că a ajuns la un acord cu PSG și că se va muta pe Parc des Princes. La antrenamentul care a urmat, Messi și compania erau vizibil afectați de vestea primită de la internaționalul brazilian.

După ce au încheiat cu victorii pe linie turneul de pregătire din Statele Unite ale Americii acolo unde au participat la International Champions Cup, fotbaliștii Barcelonei au primit două zile de odihnă din partea tehnicianului Ernesto Valverde. Astfel, primul antrenament de la revenirea în Spania a avut loc în această dimineață programat pentru ora 09:00 la baza de pregătire de la ”Ciutat Esportiva Joan Gamper”.

Printre fotbaliștii care au făcut prezența s-a numărat și Neymar, doar că internaționalul brazilian nu a participat și la antrenament. El a venit la început, i-a strâns pe Messi și compania în jurul lui și le-a transmis că a ajuns la un acord final cu Paris Saint Germain și că se va despărți de ei. Fotbaliștii nu au primit prea bine vestea mai ales că în ultimele săptămâni au dus muncă de lămurire cu colegul lor să continue pe ”Camp Nou”. La final, după ce și-au spus ”la revedere”, Neymar a demarat de la baza ”Ciutat Esportiva Joan Gamper” la volanul mașinii personale, în timp ce Messi și restul au ieșit pe terenul de antrenament.

La scurt timp după sesiunea de pregătire, Barcelona a postat pe unul dintre conturile sale câteva imagini din această dimineață. Din fotografii se putea observa că fotbaliștii erau măcinați de vestea proaspăt primită și păreau conectați la ce aveau de făcut pe teren. Acum este de așteptat ca Neymar, care s-a folosit de ultimele două zile să participe la un eveniment de promovare în China, să fie prezentat oficial la Paris Saint Germain în cursul zilei de vineri.