• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Această înregistrare îi va face pe fanii lui Manchester United să viseze la o revenire a lui Cristiano Ronaldo. Starul lusitan a afirmat ca îşi doreşte o revenire în Anglia, atunci când s-a prezentat în faţa judecatorilor, după ce a fost acuzat de evaziune fiscală.

”Nu am avut niciodata probleme în Anglia. Viaţa mea este ca o carte deschisă. Nu ascund nimic. Nu vreau să o zic, dar mi-ar plăcea să mă întorc în Anglia. Toata lumea mi-a spus, avocaţi, oficiali de la Real Madrid şi Manchester United, că nu am nicio vină.

Nu ştiu ce caut aici. Daca nu mă numeam Cristiano Ronaldo nu aş fi fost în acest tribunal. Mă uit în ochii dumneavoastră şi vă spun adevărul. Dacă mint, chemaţi-mă din nou şi daţi-mi o nouă amendă.

Vă spun adevărul. Întotdeauna le-am cerut celor care lucrează pentru mine să plătească aceste datorii. Întotdeauna vreau să plătesc ce îmi cere legea”, a comentat Cristiano.

Cristiano Ronaldo ar putea fi aspru pedepsit în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală. Conform postului de radio COPE, portughezul riscă 15 ani de închisoare şi o amendă de 75 de milioane de euro, după ce ar fi fraudat statul spaniol cu 14,7 milioane de euro.