• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova-Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari-Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1) și FCSB-Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

VIDEO Barcelona - Bilbao 3-1. Neymar a înscris din nou pentru Barcelona, după mai bine de 1000 de minute de secetă. Brazilianul a punctat pentru 2-0 în disputa cu Bilbao, din returul optimilor Cupei Spaniei.

Într-o seară specială pentru Suarez, care a ajuns la cota 100 în tricoul Barcelonei, şi Neymar a strălucit. Sud-americanul nu mai marcase pentru trupa lui Luis Enrique din octombrie, cu City, în Ligă.

Ghinioanele par să se fi spart pentru Neymar, care a făcut un meci foarte mult, fiind mult mai altruist decât în alte dăţi. După assistul dat la primul gol al partidei, brazilianul a obţinut, în minutul 48, un penalty. Deşi Messi este executantul tradiţional al loviturilor de la 11 metri, acesta i-a oferit şansa coechipierului său să "rupă blestemul". Iar Neymar nu a ratat de la punctul cu var, marcând cu o execuţie sigură.

1022 minute trecuseră de la precedentul gol al lui Neymar pentru catalani

Vezi mai jos golul lui Neymar