• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

După ce Neymar a plecat la PSG în schimbul achitării clauzei de reziliere în valoare de 222 de milioane de euro, Barcelona este aproape să piardă încă un jucător din cauza sumei trecute în contract.

Mundo Deportivo preciza încă de la începutul săptămânii că Manchester United e gata să achite cele 40 de milioane de euro din contractul lui Sergi Roberto pentru transferul fotbalistului care poate să joace atât ca mijlocaș central, cât și pe postul de fundaș dreapta. Acum, tot o publicație catalană, Sport, anunță că în cursa pentru jucătorul format la La Masia a intrat și Juventus. Fotbalistul are de unde alege, pentru că există și un interes ridicat al lui Chelsea, care tocmai l-a pierdut pe Nemanja Matic, transferat chiar la Mancthester United.

În vârstă de 25 de ani, Sergi Roberto a devenit cel mai "vânat" jucător ai Barcelonei în acest moment. Sursa citată anunță și o iminentă întâlnire a fotbalistului cu șefii clubului de pe Camp Nou, pentru a-și clarifica situația.

Sergi este un produs al Academiei Barcelonei, La Masia. 47 de meciuri a adunat acesta în toate competițiile sezonului trecut și a marcat un singur gol, trecându-și în cont și șase assist-uri.

Sergi Roberto a fost eroul catalanilor în sezonul precedent: în partida din optimile UEFA Champions League cu PSG, din retur, acesta a marcat golul de 6-1, care a adus o calificare miraculoasă pe Camp Nou.