• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Chiar dacă pe plan sportiv are parte de un start perfect în La Liga (victorii pe linie în primele 7 etape) și în Liga Campionilor (două victorii în primele două runde), Barcelona are de suferit la nivelul conducerii. După demisia vicepreședintelui Carles Vilarrubi și a unui alt director din club, Jordi Mones, apărute imediat după nebunia petrecută la referendumul de duminica trecută, catalanii se confruntă acum și cu plecarea directorului sportiv Raul Sanllehi.

Presa catalană a anunțat despărțirea dintre Barcelona și Sanllehi, omul care a stat în spatele mai multor transferuri importante pentru clubul blaugrana, printre care și cel al lui Neymar, pentru care a purtat direct negocierile cu tatăl brazilianului, în 2013.

Relația bună dintre "negociatorul numărul 1" de pe Camp Nou și Neymar s-a păstrat și în anii petrecuți acolo de fostul număr 11 al Barcelonei, iar transferul din această vară pare să fi fost factorul devisiv pentru plecarea lui Raul Sanllehi. "Dezamăgirea" a fost motivul invocat pentru plecarea oficialului.

Imediat, în Anglia au apărut vești despre interesul lui Arsenal pentru serviciile lui Sanllehi, în încercarea de a aduce un suflu nou în privința transferurilor de pe Emirates, după cum anunță Daily Mirror. Aceeași publicație a precizat, însă, că "tunarii" ar putea avea concurență serioasă din partea lui Manchester City, acolo unde se află Josep Guardiola nu s-ar da deloc în lături de la o colaborare cu un fost om important din structurile Barcelonei.

Rămâne de văzut pe cine va numi președintele Josep Maria Bartomeu în funcția de director sportiv și care va prelua de la Sanllehi și rolul de negociator principal pentru tranferurile clubului catalan.