• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Tot mai multe cluburi din Europa au început să se orienteze spre campionatul Franței, unul în plină ascensiune.

Barcelona a avut și ea o țintă importantă din Ligue 1, campionat transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport. Este vorba de "perla" celor de la Nice, Jean Seri, jucător comparat de francezi cu Xavi.

Dorit de Barcelona, mijlocașul de 26 de ani este însă decis să continue în tricoul lui Nice și din iarnă.

"Nu plec în iarnă, indiferent de ofertă. Totul este clar. Voi sta aici cel puțin până la finalul sezonului, deci orice discuție nu-și are rostul.

Dacă transferul nu s-a realizat acum, probabil că nu am fost o prioritate pentru Barcelona. Asta este concluzia mea", a lămurit lucrurile Seri.

Barcelona este pe cale, astfel, să rateze o nouă țintă importantă, după brazilianul Coutinho, pentru care Liverpool a cerut nu mai puțin de 200 de milioane de euro.

În afară de Dembele, FC Barcelona i-a mai transferat în această vară pe Gerard Deulofeu (Everton, 12 milioane de euro), Nelson Semedo (Benfica 30,5 milioane) şi Paulinho (GZ Evergrande, 40 de milioane).