• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Barcelona - Las Palmas 3-0. Andres Iniesta, mijlocaşul echipei de fotbal FC Barcelona, care a ieşit de pe gazon în meciul cu Las Palmas (3-0), de duminică, a suferit o întindere la o coapsă, care îl va împiedica să participe la ultimele meciuri ale naţionalei Spaniei din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, informează AFP, care a citat clubul catalan.

"Andres Iniesta suferă de o întindere la bicepsul femural de la piciorul stâng. Durata absenţei sale este de aproximativ zece zile", a scris clubul într-un comunicat. Intrat la pauză în partida cu Las Palmas, Iniesta a fost schimbat cu Andre Gomes în minutul 84.

Căpitanul catalanilor va rata, în principiu, convocarea pentru ultimele meciuri din Grupa G a preliminariilor CM 2018, cu Albania pe 6 octombrie şi Israel pe 9 octombrie. Spania mai are nevoie de doar o victorie pentru a obţine biletul pentru Rusia.

"Barca" a anunţat şi că mijlocaşul brazilian Rafinha a suferit o artroscopie la genunchiul drept, fără să precizeze durata absenţei.

AGERPRES