• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Costel Gâlcă a fost de acord cu propunerea lui Luis Enrique şi cei doi vor avea o întâlnire, care are ca scop liniştirea atmosferei, înaintea returului din Cupa Regelui, de pe Cornella - El Prat.

"În acest sezon, am discutat cu Sergio (fostul antrenor al lui Espanyol - n.r.). Sunt dispus să vorbesc şi cu Gâlcă, dacă este nevoie. Gâlcă este un antrenor pe care îl ştiu şi pe care îl respect", a recunoscut antrenorul Barcelonei.

"Sunt deschis unui asemenea dialog. Tot ce se întâmplă pe teren trebuie să rămână acolo. Nu trebuie mers mai departe. Este doar un sport, nu trebuie să se ajungă la alte lucruri", a fost răspunsul românului.

Meciul tur, câştigat de Barcelona cu 4-1, a avut parte de 11 cartonaşe galbene şi două roşii (ambele pentru Espanyol). Mai mult, Luis Suarez a avut un conflict cu jucătorii lui Gâlcă la finalul partidei. "Sunt aici! Vă aştept, veniţi! Sunteţi nişte gunoaie!", a strigat acesta către adversari, enervat fiind de jocul dur al acestora, care a culminat cu gestul portarului Pau Lopez, care l-a călcat întenţionat pe Lionel Messi pe picior. 

Espanyol - FC Barcelona, returul optimilor, se joacă miercuri 13 ianuarrie, de la ora 22:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.