• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

După cei 77 de jucători legitimați în prima zi, după expirarea interdicției la transferuri pe care a avut-o pentru două perioade de mercato, Barcelona pune deja la cale strategia pentru la vară.

Dacă interesul pentru John Stones este cunoscut de mai multă vreme și fundașul englez a fost deja anunțat drept principala țintă a catalanilor în vară, britanicii de la Express au anunțat că și un mijlocaș al lui Arsenal ar fi aproape de Camp Nou.

Aaron Ramsey (foto, în stânga) ar putea fi următorul galez din La Liga, după Gareth Bale. Potrivit sursei citate, mijlocașul ar fi unul dintre favoriții lui Luis Enrique.

Ultimul jucător care a fost transferat de Barcelona de la Arsenal a fost Thomas Vermaelen, care a apucat să joace doar 5 meciuri într-un sezon și jumătate, din cauza unor accidentări. Înaintea lui, același drum îl făcuseră Francesc Fabregas (în 2011) și Thierry Henry (în 2007). 

Aproximativ 66 de milioane de euro (50 de milioane de lire sterline) pregătește Barcelona pentru Ramsey (25 de ani). Având în vedere că Everton a respins o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Stones din partea lui Chelsea, ar trebui cel puțin 55 de milioane pentru a convinge clubul din Liverpool să îl cedeze pe fundașul central care poate juca și în flancul drept al defensivei. 

Astfel, dacă ambele oferte vor fi acceptate de formațiile engleze, Barcelona va plăti la vară peste 110 milioane de euro doar către Premier League.