• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Isco și-a extins vineri contractul cu Real Madrid până în anul 2022. Și nu numai asta. Cu acest nou acord, clubul Real Madrid și-a luat asigurări că fotbalistul nu va pleca așa ușor printr-o clauză de 700 de milioane de euro. ”Suntem convinși că vei avea multe succese în tricoul lui Real Madrid”, a exclamat Florentino Perez.

În cadrul festivității desfășurate vineri la stadionul ”Santiago Bernabeu”, Isco a revizuit parcursul său la Real Madrid și a scos la iveală faptul că FC Barcelona l-a contactat. ”Trei titluri pe sezon nu este așa rău. Totul a mers foarte bine. Sunt foarte fericit și mândru că voi continua să reprezint cea mai bună echipă de fotbal din lume. Am reușit unsprezece titluri în cei patru ani de când sunt aici și este uimitor. Nu mă așteptam. Întotdeauna vreau mai mult. Am crescut ca fotbalist, am ajuns să am rezultate mult mai bune și să marchez din ce în ce mai des, lucru care este foarte important pentru Zidane. Am avut răbdare, am învățat, am așteptat, am știut întotdeauna că o să reușesc la Real Madrid”, a spus Isco.

Fotbalistul a vorbit apoi despre interesul pe care și l-a prezentat clubul FC Barcelona pentru a-l achiziționa. ”Nu aș fi putut să mă duc la Barcelona, asta nu, așa cum am spus întotdeauna ideea mea a fost să reușesc la Real Madrid. Este adevărat că am traversat momente vremuri grele, dar care te fac să te bucuri cu adevărat atunci când treci prin cele bune. Eu nu regret nimic, restul este istoric și la fel ca și restul echipei avem foame de trofee”, a spus Isco, apoi a adăugat: ”A fost ceva contact din partea Barcelonei, dar nu am primit o ofertă concretă, intenția mea a fost întotdeauna să reușesc aici, pe asta m-am axat. Vreau să fiu tot timpul în formula de start și să câștig cât multe titluri la care echipa noastră speră an după an. Este adevărat că avem o echipă foarte competitivă, noi toți suntem jucători importanți, iar rotațiile efectuate de Zidane au fost esențiale. Nu te simți bine, dar este foarte important pentru echipă”.

Isco, despre noul contract: ”De-a lungul vieții noastre ne gândim la multe lucruri, dar, în cele din urmă, deciziile noastre stabilesc calea. Nu toți suntem la fel, aș fi putut să reînnoiesc anul trecut, dar am vrut să mă concentrez asupra jocurilor mele și am fost hotărât să semnez acum. Am lucrat întotdeauna la maximum și am arătat cu fiecare ocazie acest lucru. Real Madrid este cea mai competitivă echipă din lume, există jucători foarte buni aici”.

Isco, despre relația cu Zidane: ”A fost foarte important pentru mine, mi-a dat multă încredere în vremurile dificile și am răspuns pe măsura așteptărilor sale. Am înscris pentru că acum joc mai mult acolo unde îmi convine, mai aproape de poartă. Din prima zi cu Zidane, antrenorul mi-a spus că vrea să mă folosească, mi-a arătat încredere din primul moment, am avut răbdare și în cele din urmă suntem o echipă. Trebuie să aștepți momentul tău și asta am făcut”.