• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Deși și-a exprimat clar dorința de-a i se acorda mai multe minute pe teren, Isco îi va părăsi pe madrileni după ce nu a găsit înțelegere la Zinedine Zidane. Jucătorul de 24 de ani și-a pierdut răbdarea cu clubul său și vrea să ajungă în această iarnă la Tottenham, acolo unde este dorit cu insistență de managerul Mauricio Pochettino.

Isco este în continuare nemulțumit de statutul său, iar mijlocașul a răbufnit de curând la un post de radio din Spania unde a anunțat că este pregătit să plece în altă parte, dacă nu va fi titular. Jucătorul al cărui contract cu Real Madrid este scadent în vara lui 2018 este hotărât acum să plece în Anglia, la Tottenham, după ce nu a primit niciun semn din partea lui Zinedine Zidane. La Tottenham, managerul Mauricio Pochettino îl apreciază mult pe Isco, fotbalist care numără zilele până când transferul se va concretiza.

De serviciile sale mai este interesat și Arsene Wenger, asta după ce Arsenal l-a mai vrut pe jucătorul Realului și acum aproape un an. Atunci, Isco nu a ajuns la Londra pentru că Zidane a blocat transferul jucătorului. În Italia, Isco este o țintă importantă pentru investitorii chinezi de la AC Milan, în timp ce Jose Mourinho ar vrea și el să forțeze chiar în iarnă un transfer al internaționalului spaniol la Manchester United. O altă variantă pentru Isco ar putea să fie chiar Malaga, club pentru care a mai evoluat între 2011 și 2013, înainte să fie luat de Real.

127 de minute a bifat Isco în acest sezon de La Liga