• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nicio săptămână fără o accidentare pentru Real Madrid. Blestemul leziunilor continuă la echipa lui Rafa Benitez. Săptămâna trecută, a fost rândul lui Sergio Ramos să se reaccidenteze la același umăr la care a mai suferit două accidentări în acest sezon, după ce a marcat un super-gol cu Sevilla, în deplasare, din foarfecă.

Astăzi, miercuri, 11 noiembrie, Isco Alarcon s-a accidentat la antrenamentele echipei naționale. Federația Spaniolă (RFEF) a făcut anunțul, printr-un comunicat pe site-ul oficial. Mijlocașul a părăsit deja cantonamentul La Roja, unde fusese convocat pentru ”dubla” amicală cu Anglia (13 noiembrie) și Belgia (17 noiembrie), din cauza unor probleme musculare.

Prezența mijlocașului de 23 de ani la El Clasico, de pe 21 noiembrie, este acum în pericol. Deși Isco a anunțat că va face tot posibilul să se refacă până la meciul cu Barcelona, dar medicii lui Real Madrid vor să-l supună la niște teste suplimentare pentru a vedea exact gravitatea accidentării.

Nu se știe încă dacă Vicente del Bosque va chema un alt jucător în locul accidentatului Isco, cu doar două zile rămase până la primul meci amical, cu Anglia.

Isco a fost al 13-lea jucător accidentat din lotul lui Real Madrid de la startul acestui sezon. În acest moment, Keylor Navas, Carvajal, Marcelo, Benzema, Ramos și Isco sunt accidentați, în timp ce Pepe, James și Bale s-au refăcut recent.