• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Real Madrid are nevoie de un vârf de careu, concurent pentru Karim Benzema, mai ales că francezul a fost mai mult accidentat în acest debut de sezon. Agentul italian Ernesto Bronzetti a anunţat că gruparea "Blanco" este interesată de repatrierea lui Alvaro Morata.

"Real vrea să activeze clauza lui Morata. Intenţia clubului este de a-l aduce înapoi. Totul depinde acum de dorinţa jucătorului. Real a început să schimbe politica de transferuri şi doreşte jucători tineri, de perspectivă, iar Morata este o opţiune interesantă", a comentat agentul pentru Tuttosport.

Real l-a vândut pe Morata (23 de ani) la Juventus pentru 22 de milioane de euro, în 2014, şi va trebui să plătească 35 de milioane în vara lui 2016 pentru a-l aduce înapoi. Juventus însă nu vrea să renunţe uşor la atacant: îi propune un salariu stagional care, cu tot cu bonusuri, poate ajunge la 3,5 milioane de euro.

Alvaro Morata a fost unul dintre pionii importanţi în parcursul "Bătrânei Doamne" din sezonul precedent, unul în care torinezii au câştigat titlul şi Cupa Italiei şi au ajuns în finala UEFA Champions League.

Internaţionalul iberic a marcat în două rânduri în semifinalele competiţiei, în dubla manşă cu Real Madrid, dar şi singurul gol din finala pierdută în faţa Barcelonei (1-3).