• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Italienii de la Corriere dello Sport au anunțat, pe prima pagină a ediției de luni, o mutare iminentă. Barcelona este pe cale să primească o ofertă din partea liderului din Serie A TIM pentru unul dintre jucătorii pe care Ernesto Valverde i-a folosit rar în acest sezon.

"Mutare la Napoli: Denis Suarez. Clubul lui De Laurentiis survolează talentul spaniol. La Barcelona nu are loc, iar Sarri îl așteaptă în ianuarie", a scris cotidianul italian pe prima pagină a

Denis Suarez (23 de ani) a fost titular în doar două meciuri de campionat sub comanda noului antrenor, iar salvarea mijlocașului pare să vină de la Napoli, acolo unde e dorit de tehnicianul Maurizio Sarri, a cărui alegere este susținută de patronul De Laurentiis.

Cu două goluri în 6 partide jucate în La Liga în acest sezon, Denis are cu unul singur mai puțin decât tizul său din atac, nouarul Luis Suarez (3 goluri în 8 meciuri), în care liderul din Primera își pune mari speranțe că își va reveni, chiar dacă este în căutarea unei soluții pentru îmbunătățirea atacului.

În 2016, Barcelona a plătit 3,25 milioane de euro pentru transferul lui Denis Suarez de la Villarreal, dar acum este de așteptat să ceară cel puțin 30 de milioane de euro în schimbul lui.