• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

În ziua derby-ului Madridului dintre Atletico și Real, spaniolii de la As au făcut un materiale despre iubitele și soțiile mai puțin cunoscute ale jucătorilor celor două echipe.

Dacă despre Pilar Rubio (iubita lui Sergio Ramos), Georgina Rodriguez (Cristiano Ronaldo) sau Erika Choperena (Antoine Griezmann) s-a scris de mai multe ori, As a prezentat acum poveștile de dragoste ale altor fotbaliști din echipele lui Diego Simeone și Zinedine Zidane.

Adriana Salas s-a cunoscut cu Keylor Navas în 2008, iar, peste un an, cei doi s-au căsătorit. Au împreună un băiat (Mateo), iar ea mai are o fiică (Daniela), din precedentul mariaj. Adriana a fost model, dar a renunțat la carieră din cauza lui Navas și a convingerilor sale religioase.

Adriana Agudo este împreună cu Dani Carvajal de mai mulți ani, însă cei doi se afișează rar în public. De fapt, prima dată, ei au apărut împreună în această vară, la nunta lui Lucas Vazquez.

Camylle Tytgat este căsătorită cu Raphael Varane din 2015. Nunta a fost organizată discret, iar cei doi țin ascunse detaliile legate de viața personală.

Vanja Bosnic s-a cunoscut cu Luka Modric în 2007, când lucra la biroul pentru reprezentarea jucătorilor. Peste doi ani s-au căsătorit. Împreună, ei au doi copii, Leon și Amelie.

Cora Gauthier s-a căsătorit în secret cu Karim Benzema în acest an. Atacantul francez are și un copil cu modelul care locuiește la Londra, dar care călătorește la Madrid, atunci când poate, pentru a-și vizita soțul.

Sofia Herrera, originară din Cagliari, e împreună cu Diego Godin de cinci ani. Cei doi au împreună și o fiică pe nume Mia.

Regina Lafolla este căsătorită cu Jose Gimenez. Deși fundașul are doar 22 de ani, acesta are deja un fiu împreună cu Regina, de trei ani, pe nume Lautaro și, așteapt un altul, pe care îl va boteza Luciano.

Patricia Kasmirski este căsătorită cu Filipe Luis, cu care are și doi copii.

Yaiza este iubita lui Saul Niguez. Nu se știu foarte multe detalii despre aceasta, presa necunoscând nici măcar vârsta, profesia sau numele de familiei al acesteia.

Sabrina Di Marzo are o relație de patru ani cu Angel Correa. Cei doi au împreună și o fiică de doi ani pe nume Lola.

Lina este căsătorită cu Kevin Gamerio, alături de care are și doi băieți, Aaron și Ayden.

 

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT