• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

James Rodriguez a refuzat o ofertă extrem de generoasă făcută de o formaţie din China. Starul columbian ar fi urmat să primească 30 de milioane de euro/an net, în timp ce Realul ar fi primit la rândul ei o sumă uriaşă: 100 de milioane de euro.

În ultima perioadă s-a vorbit în mod constant despre plecarea lui James Rodriguez, iar speculațiile au fost alimentate de faptul că prinde tot mai puţine minute sub comanda lui Real. La finalul sezonului, mijlocaşul ar putea fi o ţintă pentru Chelsea sau la Juventus, chiar dacă el şi-a manifestat intenţia de a rămâne pe Bernabeu (anunţul a fsot făcut după meciul cu Sevilla, din turul optimilor Cupei, când James a reușit o ”dublă”).

Pe lângă interesul lui Chelsea şi Juve, pe adresa lui James a venit şi o ofertă oficială, din China, acolo unde cluburile cheltuie sume uriaşe pentru a atrage vedete. Potrivit presei spaniole, un club asiatic îi oferea 100 de milioane Realului pentru transfer, spre satisfacţia board-ului din capitala Spaniei. Doar că mutarea a fost blocată de jucător, care, în ciuda faptului că ar fi primit 20 de milioane/an salariu, a spus fără să se gândească prea mult "nu". James e convins că poate să scrie istorie în fotbalul mondial, cel puţin în următorii 5-6 ani (acum are 25) neluând în calcul să aleagă destinaţii exotice.

Sud-americanul a venit la Real Madrid în 2014, după o Cupă Mondială excelentă făcută cu naționala Columbiei. În actualul sezon, însă, sud-americanul a fost lăsat adesea pe bancă de către Zidane.