• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Jordi Alba și-a revenit în acest sezon și a redevenit o piesă importantă pentru Barcelona, iar de curând a dezvăluit și secretul succesului său recent.

După ce a vorbit despre beneficiile jocului său după plecarea lui Neymar, care i-a dat o mai mare libertate de mișcare pe banda stângă, odată cu modificările aduse în sistem de antrenorul Ernesto Valverde, instalat în această vară, fundașul stânga în vârstă de 28 de ani a făcut o dezvăluire și despre ce a modificat pe plan personal.

Până acum, Alba a recunoscut că era un consumator obișnuit de băuturi carbogazoase, în special Cola și mânca în mod regulat de la fast food.

"Mă simt bine, mereu am alergat mulți kilometri pe parcursul meciurilor, dar acum mă simt bine. Noua dietă mă ajută. Am renunțat la băuturi carbogazoase precum Coca Cola și Fanta, dar și la fast food", a declarat Jordi Alba, pentru Tuttosport.

Jordi Alba are 10 meciuri în acest sezon din La Liga și 3 apariții în Liga Campionilor.

În Liga 1, Alibec a fost acuzat că ar lăsa de dorit din punctul de vedere al realizărilor din cauză că este băutor de Cola, coroborat cu faptul că pierde ore bune de somn preferând să se joace pe calculator. De asemenea, atacantul de la FCSB este recunoscut și pentru că fumează, dar acest obicei a fost interzis pe timpul cantonamentelor prin regulamentul impus de antrenorul Nicolae Dică și patronul Gigi Becali.