• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Accidentat la piciorul stâng, Jordi Alba a jucat doar 22 de minute împotriva Italiei (1-1), jucătorul Barcelonei fiind schimbat cu Nacho. Jucătorul catalanilor va lipsi în meciul Spaniei cu Albania, de duminică seara, însă are șanse mari să fie apt pentru marele meci cu Manchester City, din UEFA Champions League.

Barcelona a anunțat că Jordi Alba va lipsi 10 zile, ceea ce înseamnă că fotbalistul de 27 de ani nu va putea juca nici în următoarea etapă din Primera Division, atunci când echipa sa o va întâlni pe Deportivo La Coruna, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Cu zâmbetul pe buze, Jordi Alba a publicat o fotografie pe rețele de socializare, încântat de faptul că a scăpat de o accidentare gravă. De asemenea, el a ținut să le mulțumească fanilor care i-au fost alături după partida cu Spania.

 

Ya empezando la recuperación en la ciudad deportiva. Menos grave de lo que pensaba. Gracias por los mensajes de ánimo👍

A photo posted by Jordi Alba (@jordialbaoficial) onOct 7, 2016 at 7:18am PDT