• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Real Madrid joacă sâmbătă El Clasico, după singura înfrângere din acest sezon, cea din etapa precedentă, de la Sevilla, 2-3. Una care i-a determinat pe fotbaliști să ia atitudine, jucătorii cerându-i lui Rafa Benitez să schimbe sistemul pentru meciul cu Barcelona și să pregătească o formul ofensivă.

Conform Radio Marca, Sergio Ramos, Marcelo și Cristiano Ronaldo au discutat cu antrenorul și i-au cerut să schimbe sistemul și atitudinea. Contra Barcelonei, spun fotbaliștii, nu poți să joci defensiv, speculativ și conservator. Trebuie să ataci și să fii mereu în avantaj.

Sursa citată scrie că, într-o conversație din vestiar, fotbaliștii i-au solicitat lui Rafa Benitez să modifice ideea de joc și l-au încurajat să fie mai deschis și mai ofensiv. Până sâmbătă, la ora meciului, se pare că vor mai fi discuții despre ajustarea ideii de joc împotriva rivalilor catalani.

Chiar dacă e echipa cu cele mai multe goluri înscrise în acest sezon de la Liga, 26 în 11 etape, fotbaliștii nu sunt mulțumiți de maniera de joc, majoritatea reușitelor venind după contra-atacuri, nu printr-un joc eminamente ofensiv. În ultimele opt etape de campionat, Real a marcat 15 goluri, o medie de doar 1,87 goluri pe meci.

Real Madrid - Barcelona se joacă pe 21 noiembrie, de la ora 19:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.