• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Fundaşul spaniol Gerard Pique i-a scris un mesaj de despărţire fostului deja coechipier de la FC Barcelona, atacantul brazilian Neymar, transferat de Paris Saint-Germain, informează cotidianul L'Equipe.

După ce mutarea brazilianului la PSG a fost oficializată joi seara, Gerard Pique i-a scris un mesaj de adio prietenului său pe reţelele de socializare.

"Încă de la venirea ta, eu te-am considerat ca pe un frate mai mic. Tot ce ai făcut, modul tău de a trăi şi de a înţelege fotbalul, noi am fost identici şi ne-am înţeles rapid. A fost o mare plăcere de a te avea alături în aceşti ani. Voi păstra toate aceste momente pe care le-am trăit împreună, atât pe teren cât şi în afara sa. Sunt fericit pentru ce ai câştigat purtând tricoul 'Barcei'. Această amintire va rămâne pentru totdeauna. Jucătorii ca tine sunt cei care fac clubul şi istoria sa mari", a precizat Pique.

"Sper că viitorul tău va fi genial. Tu meriţi ca visele tale să se realizeze la Paris. Te iubesc!", a scris în încheiere jucătorul clubului catalan.

AGERPRES