• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Justin Bieber și-a făcut încălzirea la antrenamentul Barcelonei pentru concertul pe care trebuie să-l susțină la Palau Sant Jordi în cursul acestei săptămâni. Celebrul cântăreț canadian s-a întâlnit cu prietenul Neymar, s-a pozat alături de Messi și Suarez și a primit câteva lecții de la sud-americanii Barcelonei.

Neymar, Messi și Suarez sunt de obicei în prim plan la antrenamentele catalanilor, însă nu la fel s-a întâmplat și luni dimineață. La ședința de pregătire și-a făcut apariția cântărețul Justin Bieber.

 

Vedeta canadiană de 22 de ani s-a distrat de minune alături de brazilienii Barcelonei. Mai întâi a fost portar, dar apoi a și marcat câteva goluri în poarta apărată de Rafinha.

Starul pop Justin Bieber a acceptat de curând să joace rolul unui puşti plecat din Los Angeles cu gândul de a ajunge vedeta unuia dintre cele iubite cluburi de fotbal din lume, Real Madrid. În filmul regizat de Clint Eastwood, vor mai juca David Beckham şi Cristiano Ronaldo. Filmul are un buget de 120 de milioane de euro

Justin Bieber nu e la prima vizită la un antrenament al Barcelonei. În 2011, canadianul s-a întreținut alături de Messi și Iniesta.