• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Real prelungește contracte pe bandă rulantă în această perioadă! Spaniolii l-au convins pe Kroos să continue la Madrid, urmează Pepe, iar apoi va veni rândul lui Gareth Bale.

Galezul va avea o clauză uriașă de reziliere, de nu mai puțin de 500 de milioane de euro, potrivit Cadena Ser. "Acordul ar trebui să fie încheiat în curând", scrie presa din Spania. Nu este însă cea mai mare clauză de reziliere, asta deoarece portughezul Ronaldo poate fi luat doar pentru suma astronomică de un miliard de de euro.

Actuala înțelegere a lui Bale expiră în 2019, Real urmând să-i propună galezului un contract până în 2022, semn că madrilenii au planuri mari cu jucătorul pe care l-au adus de la Tottenham pentru mai bine de 100 de milioane de euro.

Gareth Bale nu a câștigat încă titlul în Primera Division cu Real, dar a cucerit de două ori UEFA Champions League și tot în două rânduri Supercupa Europei.

3 goluri a înscris Bale în acest sezon de Primera Division