• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Datorită presiunii exercitate atât de FC Barcelona, cât și de Philippe Coutinho, Liverpool a anunțat prețul pentru care este dispusă să renunțe la serviciile internaționalului brazilian. Astfel, pentru o mutare pe ”Camp Nou” în cursul acestei ierni, catalanii trebuie să transfere în conturile clubului din Premier League suma de 145 de milioane de euro.

În perioada precedentă de transferuri, presa internațională a scris intens despre transferul lui Philippe Coutinho la Barcelona, doar că pretențiile financiare ale ”cormoranilor” au dat peste cap eventualul transfer. Cum catalanii au continuat să fie la fel de vehemenți, englezii au cedat și au negociat transferul de-a lungul ultimelor săptămâni. Astfel încât afacerea să ajungă să se perfecteze în cursul acestei ierni.

În edițiile de vineri ale celor de la Sport și Mundo Deportivo, jurnaliștii spanioli au dezvăluit că echipa din Premier League a comunicat deja Barcelonei suma pentru care este dispusă să renunțe la serviciile fotbalistului. Potrivit celor de la Mundo Deportivo, Liverpool îl va vinde pe Coutinho doar pentru suma de 145 de milioane de euro și nimic mai puțin. Barcelona continuă să rămână pe poziții, dat fiind faptul că oamenii din club au lucrat intens la această mutare în ultimele luni de zile.

Liverpool a cerut 200 milioane de euro în vară

În tot acest timp, Barcelona s-a bucurat de ajutorul agentului Kia Joorabchian, cel care îl reprezintă de altfel pe internaționalul brazilian. Rolul acestuia a fost de-a obține un preț cât mai accesibil Barcelonei. Ținând cont că în vară Liverpool a cerut până la 200 de milioane de euro, catalanii îl vor răsplăti cu un bonus și pe agentul fotbalistului. Inițial, oferta catalanilor nu depășea suma de 80 de milioane de euro plus alte 30 de milioane de euro bonusuri financiare.