• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Hercules - Barcelona 1-1. Catalanii nu au obținut decât un rezultat de egalitate cu Hercules, scor 1-1, în meciul din Cupa Spaniei, iar managerul catalanilor spune că soarta calificării în optimi va fi decisă în retur, dar și că rezultatul nu va influența derby-ul de sâmbătă.

Luis Enrique a menajat titularii, în aşteptarea derby-ului cu Real, de sâmbătă și a ales să folosească echipa a doua la Alicante.

"În prima jumătate a meciului nu am stat bine, nu ne-am poziționat așa cum ar fi trebuit, dar în a doua, am jucat mult mai bine. Am primit mingea în zonele mai greu de apărat pentru adversar și am avut ocazia de-a marca", a spus managerul catalanilor, referitor la meci. Tot el i-a liniștit pe fani și îi asigură pe aceștia că rezultatul din Cupa Spaniei nu va influența El Clasico de sâmbătă, dar și că soarta calificării în optimi va fi decisă în returul de pe Camp Nou.

"Meciul cu Hercules nu va avea nicio influență asupra meciului de sâmbătă. Acum ne vom concentra pe unul dintre cele mai bune jocuri, după cum puteți vedea în campionat. Vom intra foarte motivați împotriva celui mai mare rival al nostru", a punctat Luis Enrique.

VEZI AICI PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT 

La doar 18 ani, Carles Alena a marcat primul său gol pentru echipa mare a Barcelonei . După 1-1 în tur, formatia blau-grana porneşte favorită în manşa secundă, care va avea loc peste trei săptămâni.

În confruntarea cu Hercules, la Barcelona au debutat în prima parte a jocului Carles Alena, Alex Carbonell și Borja Lopez, pentru ca pe parcurs să mai intre Nili și Marc Cardona.

Pentru Barcelona urmează unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului. Sâmbătă, de la ora 17:15, în direct la Digi Sport 1, catalnii vor întâlni marea rivală, Real Madrid. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro. 

VIDEO CU GOLURILE ÎNSCRISE DE HERCULES ȘI BARCELONA: