• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Luis Enrique a răspuns ironic "înţepăturilor" primite de Barcelona la gala "The Best FIFA Football Awards", unde jucătorul Realului a fost desemnat cel mai bun jucător din lume în 2016.

La finalul discursului rostit după ce a fost desemnat cel mai bun fotbalist al lumii, CR7 a "taxat" absența rivalilor catalani de la eveniment. "Mi-aș fi dorit să fie la gală și jucătorii Barcelonei", a fost "aroganţa" portughezului, pentru ca apoi să adauge "Am câştigat trofeul The Best FIFA Awards pentru că sunt <The Best>".

Declaraţiile nu au fost digerate foarte bine în Catalunya, primul care l-a taxat pe lusitan pentru discursul avut fiind chiar antrenorul Barcelonei. În conferinţa de presă de dinaintea returului din Cupă cu Bilbao, tehnicianul a fost întrebat despre atitudinea avută de vârful Realului.

"Sunt foarte norocos că nu am deschis deloc televizorul săptămâna aceasta. M-am protejat de anumite show-uri de care îmi spuneţi", a fost răspunsul ironic al lui Luis Enrique, care apoi a zâmbit cu subînţeles.

Barcelona - Bilbao, din optimile Cupei Spaniei, e în direct miercuri seară, de la 22:15, pe Digi Sport. În tur bascii s-au impus cu 2-1.