• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

E adevărat că echipa are cu două puncte mai mult în La Liga față de anul trecut, dar statistica spune că prin lipsa lui Gerard Pique și a lui Javier Mascherano (care au lipsit patru, respectiv două meciuri), Luis Enrique nu s-a putut deloc baza pe ”11”-le ideal cu care Barcelona a realizat a doua triplă în șase sezoane.

Real Madrid - Barcelona se joacă pe 21 noiembrie, de la ora 19:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Până acum, FC Barcelona a disputat 19 partide oficiale, în toate competițiile, iar ”El Clasico” va fi meciul cu numărul 20. Se pare că ”Santiago Bernabeu” va fi exact locul în care se va reuni ”11”-le ideal, care nu s-a mai regăsit pe teren de la data de 6 iunie, atunci când catalanii au ridicat trofeul Liga Campionilor deasupra capului la Berlin.

Cu doar câteva zile înaintea mareului meci, sunt doar două semne de întrebare. Leo Messi și Ivan Rakitic au suferit leziuni diferite, dar staff-ul medical al catalanilor face eforturi ca cei doi să poată fi prezenți pe teren sâmbătă seară.

Rămâne de văzut dacă, până la urmă, Enrique va începe cu Messi și Rakitic titulari sau din postura de rezerve.

Echipele Barcelonei în acest sezon: