• Tenis WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Handbal masculin, Champions League: Dinamo - Kadetten (miercuri, 19:00, Digi Sport 2)

Luis Suarez a fost suspendat vineri pentru două meciuri în Cupa Spaniei, după incidentele de la finalul meciului cu Espanyol, din turul optimilor de finală. Uruguayanul va pierde astfel returul și prima manșă a sferturilor, în cazul în care echipa sa se califică. Barcelona a făcut apel.

Francisco Rubio, judecătorul unic al Comitetuli de Competiții al Federației iberice, a ținut cont de raportul arbitrului Juan Martinez Munuera, care a scris că atacantul uruguayan a provocat un scandal în tunelul care ducea la vestiare, la finalul meciului.

Suspendarea de două partide vine în conformitate cu articolul 116 din Codul Disciplinar: “Insultă, ofensează, amenință sau provoacă pe alții fără să constituie acțiuni mai grave.”

Suarez a susținut că nu el a fost cel care a zis cuvintele scrise de arbitru în raport. "Sunt aici! Vă aştept, veniţi! Sunteţi nişte gunoaie!", a strigat uruguayanul spre jucătorii lui Espanyol, conform variantei arbitrului, singura oficială când s-a dictat sancțiunea. Barcelona a făcut apel, susținând în continuare că fotbalistul nu a vorbit în drum spre vestiare.

Jucătorii lui Espanyol n-au dorit suspendarea uruguayanului, pe care-l așteptau pe teren pentru revanșă.

Espanyol - FC Barcelona, returul optimilor, se joacă miercuri 13 ianuarrie, de la ora 22:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.