• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Valencia - Barcelona 1-1. Catalanii au avut un gol perfect valabil în duelul de pe Mestalla, dar arbitrul Ignacio Iglesias Villanueva a interpretat că balonul nu a depășit clar linia porții. Luis Suarez a avut o ieșire nervoasă și i-a adresat cuvinte grele țușierului.

În minutul 30 al partidei de pe Mestalla, catalanii au reușit să înscrie la șutul lui Messi, când Neto a comis o gafă imensă și a respins balonul dincolo de linia porții. Golul nu a fost validat absolut inexplicabil de arbitrul central. În timp ce jucătorii Barcelonei sărbătoreau deja golul, arbitrul a lăsat jocul să continue, deoarece acesta a interpretat că mingea nu a intrat cu totul în poartă.

Spiritele s-au inflamat cu "golul fantomă" al lui Messi. Vizibil deranjat, dar păstrând ca întotdeauna un ton respectuos, Messi a încercat degeaba să-l convingă pe arbitrul Ignacio Iglesias Villanueva. Dialogul dintre cei doi apărut în presa iberică.

Nu același ton ca Messi l-a avut atacantul Luis Suarez, care a folosit cuvinte grele la adresa tușierului. Din păcate pentru sud-american, camere au surprins momentul și Suarez a fost imediat taxat în presa spaniolă. "Ești un pămpălău! Pitic de rahat!" i-a strigat Suarez tușierului, înainte să fie calmat de Iniesta.