• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Luis Suarez rămâne suspendat două meciuri și nu va juca returul cu Espanyol, din Cupa Spaniei. Apelul atacantului Barcelonei a fost respins marți, cu o zi înaintea partidei de pe Cronella el Prat.

Pe 8 ianuarie, Suarez a primit o suspendare de două etape, deși nu fusese eliminat în timpul meciului tur cu Espanyol, 4-1, din optimile Cupei Spaniei. Arbitrul partidei a scris în raport că uruguayanul i-a provocat la vestiare pe adversari, iar la Apel s-a considerat că Barcelona n-a adus dovezi în plus că nu Suarez ar fi făcut asta.

Jucătorul a declarat în fața Comisiei de apel că e posibil ca arbitrul să-l fi confundat, pentru că el nu a zis nimic în tunelul de la vestiare, dar declarația nu i-a fost luată în seamă.  "Sunt aici! Vă aştept, veniţi! Sunteţi nişte gunoaie!", a strigat uruguayanul spre jucătorii lui Espanyol, conform variantei arbitrului, singura oficială când s-a dictat suspendarea de două meciuri.

Dacă Barcelona se califică, Suarez va lipsi și în manșa tur a sferturilor de finală. Barcelona a anunțat însă că va face acum apel la Tribunalul Administrativ Sportiv iberic.

Espanyol – Barcelona se joacă miercuri, de la ora 22:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.