• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gareth Bale este urmărit de ghinion după ce a suferit o nouă accidentare. Fotbalistul lui Real Madrid, diagnosticat cu o ruptură fibrilară în a treia parte a mușchiului aductor, a pierdut 40 din ultimele 60 de jocuri ale echipei sale.

Aproape de revenirea pe teren, Zidane dorind să mizeze pe serviciile sale în derby-ul cu Atletico Madrid de săptămâna viitoare, Gareth Bale s-a accidentat din nou și va fi indisponibil pentru o lună. Potrivit site-ului oficial al lui Real Madrid, jucătorul din Țara Galilor a fost diagnosticat cu o ruptură fibrilară în a treia parte a mușchiului aductor. Fotbalistul suferise ultima accidentare în luna septembrie după ce s-a lovit la gambă.

În mai bine de patru ani de când a ajuns în curtea lui Real Madrid, Bale a acumulat o lungă listă de accidentări. Aceasta, ultima, este cea de-a 19-a accidentare de când a fost prezentat pe ”Santiago Bernabeu”.

Majoritatea accidentărilor au fost musculare, în special la piciorul stâng, care este afectat din nou acum. Galezul a jucat în total 159 de partide pentru campioana Spaniei dar a pierdut nu mai puțin de alte 73 de întâlniri din cauza problemelor fizice.

Bale a pierdut deja șapte meciuri în acest sezon și riscă acum să mai piardă încă pe atât. Scopul galezului este acum să revină pentru partidele cruciale pe care Real Madrid le va disputa în luna decembrie: Campionatul Mondial al Cluburilor și derby-ul cu Barcelona.