• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Robert Lewandowski are toate şansele să se transforme în cel mai "vânat" fotbalist din lume în vară. Real a făcut o ofertă oficială de 98 de milioane de euro pentru vârful lui Bayern.

Aducerea unuia dintre primii "galactici" pe banca Realului - Zinedine Zidane - e doar începutul unei noi ere. Perez e decis să facă tot ce depinde de el pentru a opri supremaţia Barcelonei şi pregăteşte o campanie impresionantă în vară. Mai ales că e foarte posibil să fie ultima pentru următoarele două sezoane, după ce grupării blanco i s-a interzis să facă transferuri ca urmare a neregulilor avute la legitimările puştilor sub 18 ani.

Oficialii de pe Bernabeu vor face toate demersurile necesare pentru ca decizia finală să fie luată după perioada de mercato din vară, când vor să îl aducă pe Robert Lewandowski. Curtat intens şi de PSG, vârful lui Bayern a primit o ofertă oficială de la formaţia din capitala Spaniei, anunţă The Guardian. Perez îi oferă gigantului bavarez o sumă impresionantă, comparabilă cu cea dată pentru mutările lui Ronaldo şi Bale: 98 de milioane de euro.

23 de goluri în 26 de partide a înscris Lewandowski în acest sezon, în toate competiţiile.

94 de milioane de euro a cheltuit Real pe Ronaldo, însă transferul s-a dovedit a fi extrem de inspirat. Pe lângă golurile înscrise de portughez, mutarea a fost acoperită repede prin marketing şi merchandising.

"Nu este o situație ușoară pentru mine și de aceea prefer să nu spun nimic"
Robert Lewandowski, întrebat săptămâna trecută despre posibilul transfer la Real