• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Barcelona l-a pierdut pe Neymar în această perioadă de mercato, dar brazilianul ajuns la PSG nu este singurul jucător important de care catalanii se pot despărți în această vară.

Mundo Deportivo, ziarul de casă al grupării blaugrana, susține că Jose Mourinho îl dorește neapărat la Manchester United pe Sergi Roberto, iar englezii sunt de acord să achite clauza de reziliere a jucătorului.

Astfel, dacă echipa de pe Old Trafford va plăti 40 de milioane de euro și jucătorul va fi de acord cu trecerea în Premier League, nimic nu ar mai putea sta în calea afacerii.

Barcelona a cumpărat un nou fundaş dreapta în această vară, Nelson Semedo, adus de la Benfica pentru 35 de milioane de euro, astfel încât postul lui Roberto în primul 11 nu mai pare deloc sigur.

Sergi Roberto (25 de ani) este un produs al Academiei Barcelonei, La Masia. 47 de meciuri a adunat acesta în toate competițiile sezonului trecut și a marcat un singur gol, trecându-și în cont și șase assist-uri.

Sergi Roberto a fost eroul catalanilor în sezonul precedent: în partida din optimile UEFA Champions League cu PSG, din retur, acesta a marcat golul de 6-1, care a adus o calificare miraculoasă pe Camp Nou.