• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Malaga a părăsit ultimul loc din La Liga după victoria în fața lui Deportivo la Coruna, scor 3-2, într-o partidă cu o evoluție spectaculoasă a scorului.

Gazdele au deschis scorul prin Rosales, la primul corner al meciului. La Deportivo, Florin Andone și Costel Pantilimon au fost lăsați pe bancă și nu au evoluat niciun minut, însă oaspeții au revenit în meci repede: Bakkali a trecut pe lângă egalare, iar un minut mai târziu, Lucas Perez a restabilit egalitatea din centrarea perfectă a lui Guilherme.

Malaga a avut o șansă importantă pe final de primă repriză, când Baysse a prins o execuție de excepție, dar mingea a trecut puțin pe lângă poartă. În ultimele două confruntări directe, cele două echipe marcaseră de 13 ori, iar această partidă avea să fie asemănătoare.

Schar a adus-o pe Deportivo în avantaj, însă Castro a făcut 2-2, la centrarea lui Ontiveros, gestionată rău de Gerard Valentin. Malaga a făcut trei schimbări ofensive, iar cu 5 minute înainte de final, a marcat golul victoriei prin Borja Baston.

Cu abia al doilea succes stagional, Malaga se apropie la un singur punct de salvare, în timp ce Deportivo la Coruna rămâne cu un singur succes în ultimele 6 runde.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT