• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Marcelo și-a recunoscut vina în procesul de fraudă fiscală și a fost de acord să plătească prejudiciul reclamat de statul spaniol: aproape 500.000 de euro. Jucătorul de la Real Madrid a fost audiat marți dimineață, timp de 10 minute.

Suma exactă cu care Marcelo a prejudiciat statul spaniol este de 490.917,70 de euro și provine din impozitul pe veniturile din drepturile de imagine pentru anul 2013, după cum anunță presa din Spania. Procuratura iberică l-a acuzat pe Marcelo (29 de ani) că ar fi construit o structură de societăți pentru a-și ascunde veniturile din drepturile de imagine.

Fundașul stânga a fost audiat marți dimineață la audieri, unde și-a recunoscut vina și a fost de acord să achite prejudiciul. Brazilianul nu se află în lotul lui Real Madrid pentru meciul retur cu Fuenlabrada, din 16-imile de finală ale Cupei Spaniei, meci programat marți seară, de la ora 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. În manșa întâi, campioana Spaniei și a Europei a câștigat cu 2-0 în deplasare VIDEO).

Marcelo (29 de ani) se află pe Bernabeu din ianuarie 2007, atunci când a fost transferat de la Fluminense pentru 6,5 milioane de euro. A semnat, în acest an, prelungirea contractului până în 2020.

Cristiano Ronaldo și agentul său, Jorge Mendes, au fost deja audiați de tribunalul de la Pozuelo de Alarcon (Madrid), acolo unde instanța încearcă să determine gradul de vinovăție a fotbalistului portughez în cazul de fraudă fiscală unde pagubele statului spaniol se ridică la 14,7 milioane de euro.

Pe lista celor cercetați în Spania sub acuzația de fraudă fiscală se mai numără Lionel Messi, Jose Mourinho, Angel Di Maria, Radamel Falcao, Fabio Coentrao sau Pepe.

La începutul lunii octombrie, justiția spaniolă l-a condamnat pe Ricardo Carvalho (fostul fundaș de la FC Porto, Chelsea şi Real Madrid) la 7 luni de închisoare pentru fraudă fiscală, pentru două infracţiuni pe care le-a comis în 2011 şi 2012 în legătură cu drepturile sale de imagine.

Real Madrid - Fuenlabrada, din returul 16-imilor de finală ale Cupei Spaniei, se joacă în această seară (marți, 28 noiembrie), de la ora 22:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Cele mai importante faze VIDEO sunt și pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT