• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Real Madrid i-a prelungit contractul lui Marcelo chiar în ziua în care brazilianul şi-a aflat pedeapsa după eliminarea din minutul 89 al meciului cu Levante.

"Galacticii" au anunţat că sud-americanul a semnat un nou contract cu gruparea de pe Santiago Bernabeu, valabil până în 2022.

Extinderea înţelegerii va fi oficializată joi, în cadrul unei conferinţe de presă.

Fundaşul stânga a fost suspendat două etape şi amendat cu 600 de euro după cartonaşul roşu primit contra grupării din Valencia, iar Real Madrid a fost şi ea sancţionată cu 700 de euro.

Marcelo va lipsi în partidele madrilenilor cu Real Sociedad şi Betis, din următoarele două etape ale sezonului din Primera Division.

Brazilianul mai avea contract cu Real Madrid până în 2020 şi este evaluat de site-ul transfermarkt.de la 38 de milioane de euro.

Marcelo se află pe Bernabeu din ianuarie 2007, atunci când a fost transferat de la Fluminense pentru 6,5 milioane de euro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT